понеділок, 11 лютого 2013 15:42

Озброєні грабіжники з Одещини викрали з крамниці сувенірів подушку у формі грудей

Озброєні грабіжники з Одещини викрали з крамниці сувенірів подушку у формі грудей
Фото: www.skuterist.ru

Вночі біля села Громадське Літинського району Вінниччини пограбували крамницю з сувенірами. Троє озброєних грабіжників під'їхали на "Ауді-А6". У спортивних костюмах та в шапках з прорізами почали погрожувати продавчині Валентині, яка мешкає у сусідньому селі Літинка.

"Все підряд вони не брали. Почали згрібати найцінніше — овчинні та коров'ячі шкури. Здається аж десять штук забрали. Все закидали в машину", — говорить свідок події.

Під час нападу забрали ще чотири спортивні куртки жовто-блакитного кольору, хутряні жилети для дорослих та дітей, а також взуття з цього матеріалу. Додатково поцупили ще подушку, пошиту у вигляді пишних жіночих грудей.

Після нападу жінка зателефонувала у міліцію. Описала злочинців, сказала, що поїхали у вінницькому напрямку. Грабіжників схопили у Вінниці. Їх загнали у глухий кут. Вони залишили машину з награбованим, а самі втекли. Згодом їх затримали. Їхній вік — до 25 років, мешкають в Одеській області.

"Злочинців зловили у Вінниці працівники патрульної дорожньої служби. Зараз вони в ізоляторі тимчасового тримання. Викрадене вилучено, а машину поставлять на штрафмайданчик. Двоє з них судимі. До речі, одного мали судити 12 лютого за розбійний напад", — повідомляє працівник міліції.

Проти грабіжників порушили кримінальне провадження за статтею 187 , частини 2. За розбійний напад з пограбуванням їх можуть покарати на термін від трьох до семи років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Озброєні грабіжники з Одещини викрали з крамниці сувенірів подушку у формі грудей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути