пʼятниця, 27 жовтня 2017 18:12

Охоронцю Димінського вдруге пом'якшили запобіжний захід

Охоронцю Димінського вдруге пом'якшили запобіжний захід
Андрієві Борщу, якого підозрюють у смертельній ДТП, вдруге змінили запобіжний захід. Фото - Еспресо.TV

Охоронцю Петра Димінського Андрію Борщу, який взяв на себе вину у скоєнні смертельної ДТП, вдруге пом'якшили запобіжний захід.

Печерський райсуд Києва замінив цілодобовий домашній арешт на заборону залишати помешкання з 22:00 до 07:00. Відповідну ухвалу оприлюднили в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справа Димінського: на подушці безпеки немає ДНК його водія

Також Андрія Борща зобов'язали утримуватися від спілкування з потерпілими та свідками у цій справі, прибувати за кожною вимогою до слідчого, прокурора, слідчого судді та суду, а також здати на зберігання слідчому закордонний паспорт.

Суд задовольнив клопотання адвокатів Борща про пом'якшення запобіжного заходу, оскільки той має на утриманні неповнолітнього сина, впродовж розслідування не порушував накладених на нього вимог та те, що він має інвалідність III групи.

Запобіжний захід діятиме до 17 грудня 2017 року. Із тексту судової ухвали також відомо, що прокуратура продовжила термін досудового розслідування до 19 лютого 2018-го.

Андрій Борщ є офіційним підозрюваним у справі ДТП в селі Ямельня у серпні 2017 року, в якій загинула 31-річна Наталя Тріла. Одразу після аварії Борщ заявив правоохоронцям, що у момент зіткнення саме він перебував за кермом, а не Петро Димінський, якого помітили на місці. Уже наступного дня після ДТП Андрія Борща арештували на два місяці без права застави, на початку вересня йому вперше змінили запобіжний захід на домашній арешт. Сам Петро Димінський у цій справі проходить як свідок. 22 серпня він разом із родиною вилетів приватним літаком до швейцарської Женеви, зі слідством не співпрацює.

Зараз ви читаєте новину «Охоронцю Димінського вдруге пом'якшили запобіжний захід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути