четвер, 19 жовтня 2017 18:10

Справа Димінського: на подушці безпеки немає ДНК його водія

Справа Димінського: на подушці безпеки немає ДНК його водія
На подушці безпеки в автомобілі бізнесмена Петра Димінського, на якому була скоєна смертельна ДТП, немає ДНК його водія. Фото - Вголос

Експертиза показала, що ДНК з подушки безпеки автомобіля львівського бізнесмена Петра Димінського належіть не тій людини, яку намагаються видати за водія авто. Про це в ефірі 112.ua сказав народний депутат Антон Геращенко.

"На сьогодні слідство точно знає, що та людина, яку намагаються видати за водія Мерседеса, який привів до загибелі 30-річної львів'янки, то не та людина, яка була насправді за кермом", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Димінський не співпрацює зі слідством

За словами Геращенка, були зроблені експертиза ДНК з подушки безпеки та експертиза ДНК Димінського з його будинку та особистих речей.

"У нас є сліди ДНК тієї людини, яка сиділа за кермом і вдарилася обличчя у подушку. Були проведені обшуки за місцем роботи і місцем проживання Димінського, вилучалися предмети побуту, щоб виявити сліди його ДНК і порівняти з тими, що є на подушці", - сказав нардеп.

Він додав, що слідча експертиза ще триває, але вже можна назвати винного.

"Судячи з того, що Димінський уже 2 місяці переховується за кордоном, я думаю, що для багатьох відповідь очевидна – ми розуміємо, хто був за кермом", - сказав Геращенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Димінського можуть оголосити в міжнародний розшук

Зараз готуються відповідні документи для офіційного повідомлення про підозру винуватцю смертельної ДТП.

"Що стосується його охоронців, які були у джипі, вони також переховуються від слідства, яке хоче їх допитати як свідків. Це також опосередковано дає зрозуміти, хто був за кермом", - сказав Геращенко.

ДТП за участю автомобіля Димінського сталася 18 серпня на трасі М10 Львів-Краковець у селі Ямельня, Яворівського району близько 15:10. В аварії загинула 31-річна Наталія Тріла. Власник ФК "Карпати" і телеканалу ZIK Петро Димінський був на місці аварії. За словами свідків, саме він був за кермом авто, яке спричинило смертельну ДТП.

Зараз ви читаєте новину «Справа Димінського: на подушці безпеки немає ДНК його водія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути