субота, 01 вересня 2012 14:34

Одеські міліціонери три дні катували чоловіка за крадіжку м'якої іграшки

Одеські міліціонери три дні катували чоловіка за крадіжку м'якої іграшки
Фото: uainfo.censor.net.ua

За знущання і тортури затриманого в Ланжеронівському відділенні міліції Приморського РВВС Одеси четверо міліціонерів звільнено з органів внутрішніх справ.

Як заявили у відділі зв'язків з громадськістю Управління МВС України в Одеській області, співробітники Управління внутрішньої безпеки обласного УВС встановили, що в Ланжеронівському відділенні міліції мали місце "факти знущань над затриманим за дрібну крадіжку".

В результаті психологічного і фізичного впливу громадянин заподіяв собі тілесні ушкодження, в зв'язку з чим був госпіталізований для надання медичної допомоги. Потім його доставили до Приморського РВВС для проведення слідчих дій.

За підсумками перевірки "четверо співробітників Ланжеронівського відділення міліції звільнено, ще троє притягнуто до дисциплінарної відповідальності", - відзначили в облУВС.

Матеріали службової перевірки направлено до прокуратури Приморського району Одеси для ухвалення рішення про порушення кримінальної справи. Згідно з інформацією місцевих ЗМІ, чоловік нібито вкрав з торгового лотка м'яку іграшку. Його затримали охоронці й передали в міліцію. Співробітники міліції три доби, застосовуючи незаконні методи впливу, вимагали чоловіка зізнатися і в інших крадіжках. У відчаї затриманий розпоров собі живіт і був госпіталізований.

Зараз ви читаєте новину «Одеські міліціонери три дні катували чоловіка за крадіжку м'якої іграшки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути