четвер, 28 лютого 2019 08:28

Ніхто не повірив у каяття Зайцевої: адвокат про вирок у харківській трагедії

Ніхто не повірив у каяття Зайцевої: адвокат про вирок у харківській трагедії
26 лютого Київський районний суд Харкова виніс вирок у справі масштабної аварії. Обвинувачених Олену Зайцеву та Геннадія Дронова засудили на 10 років в'язниці із позбавленням права на 3 роки керувати транспортними засобами. Фото - BBC.com

Потерпілі і родичі жертв масштабної аварії на вул. Сумській у Харкові за участю Олени Зайцевої та Геннадія Дронова незадоволені підсумками судового засідання.

Виникла маса питань до експертів, слідчих. Також обурення викликало те, що було прийнято до уваги нібито каяття Зайцевої. Таку заяву після винесення вироку зробив один із адвокатів потерпілих Дмитро Марзоні.

"Ніхто абсолютно не повірив у каяття Олени Зайцевої. На підтвердження цього наводилися її слова після самого факту аварії, коли навколо лежали тіла, навколо відбувалося щось неймовірне. А вона, вийшовши з машини, попросила про одне: "Будь ласка, не кажіть мамі!". Ці слова звучали постійно на судовому засіданні... Далі ми також не бачили ніякого бажання комусь допомогти", – пояснив він у своєму відеозверненні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дали 10 років, щоб всі заспокоїлися – Дронов прокоментував вирок

За його словами, у Зайцевої було лише бажання підключити людей, які допоможуть їй.

"Нитка ось цієї егоїстичної поведінки пронизала всю стратегію її сторони. І це відчували серцями всі потерпілі", – підсумував він.

Постраждалі під час харківської аварії вимагатимуть притягнути до відповідальності експертів та слідчого у цій справі. Вони хочуть отримати правову оцінку тяганини з результатами експертизи на опіати в аналізах Олени Зайцевої.

Зараз ви читаєте новину «Ніхто не повірив у каяття Зайцевої: адвокат про вирок у харківській трагедії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути