понеділок, 28 листопада 2022 20:37

Спецтема: Війна Росії проти України

"Ніхто воювати не хоче" – окупант пожалівся на ідіотів у командуванні

"Ніхто воювати не хоче" – окупант пожалівся на ідіотів у командуванні
Російський окупант заявив, що їхнє командування сидить у бункерах у глибокому тилу, поки він та його товариші по службі "гниють у землі". Фото: facebook.com/berdyanskcc

Російський окупант заявив, що їхнє командування сидить у бункерах у глибокому тилу, поки він і його співслужбовці "гниють у землі".

Він поскаржився, що воюють загарбники в жахливих умовах. Зізнався в телефонній розмові з тіткою, що воювати ніхто не хоче і, схоже, серед окупантів назріває бунт. Про це йдеться у перехопленій розмові, яку оприлюднило Головне управління розвідки Міноборони України.

Росіянин стверджує, що жодної допомоги, як-от сухі речі, його угруповання не отримує. Проблеми також є з постачанням провізії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни розстріляли 28 ромів за те, що отруїли роту горілкою – перехоплена розмова

"Тут уже бунт назріває... Тут усі ці "військові поліції" – забиті. Народ іде, їх повертають: когось у частину, когось назад по інших частинах. Ніхто воювати не хоче. Уже все! Наїлися... Усі лазівки шукають, щоб звалити звідси", – заявив окупант.

Він бідкався родичці й на ставлення командування до них. Високопосадовці "сидять у теплих землянках за 100 кілометрів" від них і "накази ідіотські віддають".

Тітка окупанта порадила йому мародерити. Але той відповів, що вони сидять у полі й найближче село лише за 20 км.

Російські окупанти на Донецькому напрямку очікують наступу українських військових. Самі окупанти розгублені і голодні. Про це загарбник розповів співрозмовниці.

Зараз ви читаєте новину «"Ніхто воювати не хоче" – окупант пожалівся на ідіотів у командуванні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути