четвер, 19 квітня 2018 07:47

Кілька жінок вимагають від обласного депутата визнати батьківство

Кілька жінок вимагають від обласного депутата визнати батьківство
На Сумщині дві жінки намагаються довести, що мають дітей від депутата облради Сергія Демехи. Фото - ТСН

На Сумщині депутат облради Сергій Демеха не хоче визнавати своїх двох позашлюбних дітей. Про це стверджують уже дві жінки, які одночасно звернулися до суду щодо встановлення факту батьківства та нарахування аліментів.

Одна з жінок, 26-річна Катерина Лешукова навіть записала відеозвернення та розмістила його в соцмережах, йшлося в ТСН.

Жінка живе в Конотопі разом зі своєю півторарічною донькою Міланою. За її словами, взаємини з депутатом розпочалися 3 роки тому, коли вона працювала в нього помічницею. Дізнавшись, що той одружений, хотіла припинити стосунки.

"Він і газовим балончиком травив мене, і бив мене прямо на роботі, були свідки. Я сказала, що вагітна. А він сказав, що не дай Бог ти зробиш аборт – я тобі голову відіб'ю", - розповідає жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вісім жінок звинуватили колишнього президента у зґвалтуванні

Після народження дитини депутат не допомагав жінці. Тому вирішила звернутися до суду. Під час підготовки документів познайомилася із ще однією жінкою, яка має доньку від Демехи.

Сам депутат Сергій Демеха відповіді на запитання, чи визнає позашлюбних дітей, уникає. НЕ виключає, що звернень до суду може бути більше. Каже, він визнає та підтримуватиме всіх своїх нащадків, батьківство на яких підтвердять експертиза і суд.

Аліменти нараховуватимуться з моменту подачі заяв. Якщо суд задовольнить позов, виплати будуть чималими, адже в декларації депутата – 4 квартири, 2 машини, земельна ділянка та депутатська зарплатня.

Співробітниця "Газпромбанку" Катерина Іфтоді заявила, що у неї є дитина від російського опозиціонера Бориса Нємцова, якого вбили. Хлопчика звуть Борею і жінка хоче домогтися, щоб сім'я Нємцова офіційно визнала її дитину. За словами Іфтоді, у неї з Борисом Нємцовим був роман. При цьому політик ніколи не надавав цьому розголосу.

Зараз ви читаєте новину «Кілька жінок вимагають від обласного депутата визнати батьківство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути