понеділок, 11 листопада 2019 18:10

Не знайшли частину черепа: моторошні деталі про загиблого Дениса Чаленка

Не знайшли частину черепа: моторошні деталі про загиблого Дениса Чаленка
У Прилуках на Чернігівщині 14-річного Дениса Чаленка знайшли мертвим на коліях. Фото - prk.city

У справі про загибель школяра 14-річного Дениса Чаленка в Прилуках Чернігівської області з'ясувалися нові деталі.

Стало відомо, що після низки експертиз деякі фрагменти кісток підлітка зникли. Зокрема – частина черепа, повідомляє ТСН.

Також вдалося встановити хронологію подій того трагічного дня. Близько 17:20 Денис вийшов з дому на тренування. З'ясувалося, він не відвідував їх протягом останніх 3-х місяців, але батьки про це не знали. Проте спортом він все ж займався і брав участь у якихось вуличних спарингах.

Із 17.23 до 17:50 він розмовляв з чотирма абонентами – однією дівчиною та трьома хлопцями. Що сталося далі - загадка. Телефон хлопця різко замовк. Він сам не потрапив у об'єктив жодної вуличної камери. Час його смерті досі не назвали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загибель 14-річного Дениса Чаленка: у справі почався рух

"Дитину знайшли мертвою на коліях 29.10.2019 року приблизно о 21:37 хвилин між рейками, тобто на шпалах. Як повідомили машиніст і помічник цього поїзда, вони не збивали цю дитину. Дитина лежала безпосередньо між цими рейками. І ось саме характер, локалізація тих тілесних ушкоджень, які є на дитині, свідчать про відсутність ДТП", - заявив адвокат Володимир Білик.

Уже найближчим часом мають оприлюднити результати незалежної експертизи, яку проводили у Києві за вимогою батьків. Вони сподіваються, що нарешті знатимуть, як загинув їхній син.

Батьки загиблого у Прилуках на Чернігівщині 14-річного Дениса Чаленка показали сліди побиття на тілі сина. Вважають, що вони навряд чи могли з'явитись від потяга. Ці сліди можуть свідчити про його вбивство. У поліції пообіцяли розслідувати смерть хлопчика належним чином і долучити до справи Генпрокуратуру.

Зараз ви читаєте новину «Не знайшли частину черепа: моторошні деталі про загиблого Дениса Чаленка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути