середа, 24 березня 2021 19:31

"Не вірю, що доньки немає серед живих" - мати загадково зниклої в Італії українки

"Не вірю, що доньки немає серед живих" - мати загадково зниклої в Італії українки
Одеситка 29-річна Христина Новак зникла в Італії на початку листопада торік. За кілька днів до того арештували її нареченого - 41-річного Айрама Гонзалеса Негріма, підприємця іспанського походження. Фото: facebook.com/Український-центр-в-Італії-1876928112604616

Мати українки 29-річної Христини Новак, яку начебто вбили в Італії, жодних офіційних повідомлень від тамтешньої поліції не отримувала. Впевнена, що донька жива.

Інформацію про затримання підозрюваного у вбивстві Христини дізналася з інтернету.

"Жодних подробиць мені не розповідали протягом чотирьох місяців. Хоча в Італії у мене є адвокат. Офіційно ніхто мені не казав, що дочка може бути вбита. А зараз раптом все це з'явилося, і я тільки й читаю все це в інтернеті. І там немає жодних посилань на офіційні джерела. Ніхто мене навіть не попередив. Я не вірю, що доньки немає серед живих. Думаю, оскільки вся ця історія пов'язана з наркотиками, то Христина може бути жива. Про свої здогади я поки не хочу говорити", – ділиться Інна, передає OBOZREVATEL.

Христина Новак із Одеси познайомилася з іспанцем, 41-річним Айрамом Гонзалесом Негрімою торік. Він сам приїхав до жінки в Україну у вересні 2020 року і забрав в Італію. Пара почала жити разом у місті Орентано. Рідні та знайомі знали, що Христина та Айрам заручені й збиралися побратися. Сам іспанець вів невеликий бізнес, займався шкіряними виробами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Христину Новицьку знайшли мертвою в Туреччині

31 жовтня торік іспанця несподівано заарештувала поліція. Його звинуватили в незаконному носінні зброї, зберіганні краденого, зберіганні й торгівлі наркотиками. Христина також побувала в поліції, проте її відпустили, оскільки вона не була причетна до жодних злочинів. Дівчина повернулася в будинок і вирішила нікуди не їхати, а залишитися і чекати звільнення свого нареченого.

"Христина мені тоді сказала, що хоче дочекатися Айрама. Я була здивована, що його затримала поліція. Уже пізніше я прочитала й почула, що він причетний до наркотиків. Думаю, Христина теж відразу цього не знала, можливо, почала здогадуватися. Вона зневажає все, що пов'язано з наркотиками", – говорить Інна.

Однак на початку листопада жінка забила тривогу, оскільки Христина перестала виходити на зв'язок.

"Чотири місяці йшли пошуки дочки, ми повідомляли поліції про те, що цей сусід може щось знати. Христина незадовго до арешту Айрама розповіла мені, що в нього із сусідом виник серйозний конфлікт через гроші. Вона тоді сказала, що боїться Лупіно, він страшна людина. Але після зникнення дочки цей сусід постійно виступав на телебаченні, в якихось шоу, де розповідав про зникнення моєї дочки", – говорить Інна.

Додає, що офіційно ні поліція, ні прокуратура Італії не ставили її до відома про те, що підозрюваного затримано.

В італійському муніципалітеті Кастельфранко-ді-Сотто 23 березня арештували 50-річного Франческо Лупіно, якого підозрюють в убивстві одеситки 29-річної Христини Новак. Вона зникла наприкінці жовтня торік у маленькому містечку Альтопашо. Одразу після арешту її співмешканця - 41-річного Айрама Гонзалеса Негріма, підприємця іспанського походження, якого звинувачували в незаконному носінні зброї та боєприпасів, зберіганні крадених товарів, а також наркотиків з метою продажу. Попередньо жінку застрелили в домі. Про це свідчать залишки цинку, міді і свинцю (основні компоненти кулі), які поліція виявили у стінах будинку, де проживала Христина з Гонзалесом. Свідок розповів, що у ніч зникнення Христини Лупіно виносив чорні пакети з будинку і вантажив їх у свій автомобіль. Так поліція вийшла на слід італійця. Тіло жінки ще не знайшли, триває допит підозрюваного у вбивстві.

Зараз ви читаєте новину «"Не вірю, що доньки немає серед живих" - мати загадково зниклої в Італії українки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути