Ексклюзиви
пʼятниця, 26 червня 2020 11:11

Не хотіли проблем: лікарі відмовлялися оглядати зґвалтовану поліцейськими жінку

Не хотіли проблем: лікарі відмовлялися оглядати зґвалтовану поліцейськими жінку
26-річну Нелю Погребіцьку зі Ставів викликали в поліцію в Кагарлик для допиту як свідка у справі про крадіжку. Там побили та зґвалтували. Фото:pravda.com.ua

Неля Погребіцька зі Ставів, яку у ніч проти 24 травня катували та зґвалтували поліцейські у відділку поліції у Кагарлику на Київщині, розповіла, як місцеві та обухівські лікарі відмовлялися її оглядати. Як тільки чули, що до побиття причетні поліцейські, казали, що не хочуть мати з ними проблем.

Так, за словами жінки, після того як вона усе розповіла матері, та наполягла на тому, що треба поїхати до лікарні, а потім написати заяву на копів. А у лікарнях як Кагарлика, так і Обухова, медики не хотіли оглядати Нелю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жертву "поліцейського зґвалтування" готові охороняти цілодобово

"Лікарі не хотіли дивитись в Кагарлику мене. І в Обухові не хотіли. Кажу, в мене тут живіт ріже, болить, то вони тільки так, потрогали і все. Сказали, що не хочуть мати проблем із поліцією", - сказала потерпіла, передає "Українська правда".

Додала, що її досі так і не оглянули, у тому числі і через відсутність документів, які у неї забрали підозрювані поліцейські.

Неля Погребіцька розповіла нові подробиці про катування у відділку поліції. Один із підозрюваних Микола Кузів бив її, обпікав запальничкою та погрожував електрошокером. А другий, Сергій Сулима, - ґвалтував.

Зараз ви читаєте новину «Не хотіли проблем: лікарі відмовлялися оглядати зґвалтовану поліцейськими жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути