четвер, 25 червня 2020 18:43

Жертву "поліцейського зґвалтування" готові охороняти цілодобово

Жертву "поліцейського зґвалтування" готові охороняти цілодобово
26-річну Нелю Погребіцьку зі Ставів викликали в поліцію в Кагарлик для допиту як свідка у справі про крадіжку. Там побили та зґвалтували, за її словами. Фото: facebook.com/Неля Погребіцька

Поліція Київської області готова забезпечити цілодобову охорону Нелі Погребіцькій, яку зґвалтували та піддали тортурам у відділі поліції в Кагарлику.

Нині потерпілій надається охорона за її потребою та на час судових засідань. Про це повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На ключового свідка в кагарлицькій справі можуть тиснути

"У власноруч написаній заяві потерпіла вказала на необхідність забезпечення їй заходів безпеки "за потреби та під час судових засідань". На виконання постанови прокурора в кримінальному провадженні, досудове розслідування у якому здійснює Територіальне управління ДБР у м. Києві, потерпілій від насильницьких дій поліцейських у Кагарлику була надана особиста охорона. Відповідний наказ підписав очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов 17 червня", - розповіли у поліції.

Як зазначається, організацію забезпечення охорони покладено на полк поліції особливого призначення поліції Київщини.

Також у поліції запевнили, що вдома у жінки встановлено спеціальний засіб сповіщення про небезпеку - тривожна кнопка для негайного виклику поліцейських.

Раніше нова адвокатка 26-річної жертви "поліцейського зґвалтування" у Кагарлику на Київщині заявила, що її клієнтка потребує психолога та охорони. Однак, поліцейські не поспішають із забезпеченням охорони. А тривожна кнопка мало ефективна, бо найближчий відділок знаходиться за 130 км.

Зараз ви читаєте новину «Жертву "поліцейського зґвалтування" готові охороняти цілодобово». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути