середа, 02 грудня 2020 15:32

Наркоторгівля онлайн: на Харківщині вилучили психотропів на понад 4 млн грн

Кіберполіція викрила злочинне угруповання на Харківщині, фігуранти якого онлайн продавали психотропні та наркотичні речовини.

Поліцейські вилучили психотропів на понад 4 млн грн, повідомляє пресслужба МВС.

Автор: mvs.gov.ua
 

Встановили, що до такої діяльності причетні 17 громадян. Організатором вважають 23-річного харків'янина. Члени угруповання створили власний сайт та канал у Messenger з продажу наркотиків, які розповсюджували на території Харківської, Київської та Сумської областей. Оборот продажів становив від 5-10 кг на місяць. Гроші від покупців отримували на анонімні гаманці електронної платіжної системи, які в подальшому конвертували у криптовалюту.

Автор: mvs.gov.ua
 

Працівники поліції провели 33 обшуки за місцями мешкання підозрюваних. Вилучили 4 кг речовини, яка за висновком експертизи є особливо небезпечною психотропною речовиною PVP, та 0,5 кг канабісу.

Автор: mvs.gov.ua
 

4-м підозрюваним обрано запобіжний захід – тримання під вартою без права внесення застави. Зловмисникам загрожує до 12 років ув'язнення з конфіскацією майна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українець обікрав Microsoft на $10 млн

Біля кордону з РФ затримали 2 мікроавтобуси, 2 човни та вантажівку з понад 24 тис. флаконів парфумів, центнерами свинини, сирів та іншою контрабандою. Попередня сума оцінки конфіскату становить понад 630 тис. грн, повідомляє Східне регіональне управління Держприкордонслужби.

Зараз ви читаєте новину «Наркоторгівля онлайн: на Харківщині вилучили психотропів на понад 4 млн грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути