середа, 05 жовтня 2011 10:02

На Запоріжжі мисливець поцілив у спину товаришу

На Запоріжжі мисливець поцілив у спину товаришу

Вранці 2 жовтня з місця полювання за селом Удачноє в Мелітопольському районі Запорізької області на операційний стіл доставили 57-річного жителя Мелітополя.

Заряд дробу в лопатку потерпілому дістався від його напарника, 50-річного жителя сусіднього села Новгородковка. За попередньою версією, отриманою опергрупою від мисливців, винуватицею цього пострілу стала собака того, хто стріляв: вона нібито стрибнула в той момент на господаря і навіть випадково смикнула курок. Постраждалий досі перебуває в реанімації. У тонкощах полювання тепер розбирається районна міліція.

"Наскільки я знаю, собака стрибнула, смикнула за курок, зброя зробила постріл, а заряд дробу потрапив чоловіку в праву лопатку, - додав головний лікар центральної мелітопольської лікарні Микола Андрос. - Дріб розтрощив лопатку, а уламками кістки порвало м'язи. На щастя, легеню не пошкодило, судини цілі. Я не мисливець, але маю досвід у галузі судово-медичної експертизи. Вважаю, що постріл був зроблений з досить близької відстані в кілька метрів. Коли постріл робиться впритул - заряд дробу входить в тіло буквально в одному місці, утворюючи страшну рану, і вже всередині тіла дріб розходиться в різні боки, утворюючи місиво... А коли стріляють з великої відстані, дріб так не лягає. Зараз рятуємо мисливця-невдаху".

Зараз ви читаєте новину «На Запоріжжі мисливець поцілив у спину товаришу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути