вівторок, 04 жовтня 2011 17:01

На Закарпатті колоди впали на двох лісорубів, один з них загинув

На Закарпатті колоди впали на двох лісорубів, один з них загинув

На Закарпатті під час лісозаготівлі дерево знову травмувало двох чоловіків. Один із них помер на місці, іншого встигли прооперувати.

В понеділок зранку житель села Зарічево Перечинського району 47-річний Михайло Гонда пішов в урочище Вославка, аби заготовити на зиму дрова. Під час спилювання дерево впало на нього й смертельно травмувало. Чоловік помер на місці. В урочищі його знайшла донька, з якою чоловік проживав в останні роки.

Інший випадок стався поблизу села Ясіня Рахівського району вже за кілька годин по тому. 32-річний Михайло Мельничук разом із колегами з Ясінянського лісгоспу працювали в лісовому урочищі Лопушанка.

"Під час спилювання великої гілки та впала на голову Михайла. Та, на щастя, поруч були колеги, які й викликали "швидку". Михайла доставили до районної лікарні, звідти – до обласної. В Ужгороді лісоруба прооперували", - розповіли в Ясінянському лісгоспі.

Нагадаємо, за останні два місяці на Закарпатті дерева вбили вже трьох людей. Наразі в обидвох випадках ведеться розслідування.

Зараз ви читаєте новину «На Закарпатті колоди впали на двох лісорубів, один з них загинув». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути