середа, 15 травня 2013 13:19

На Вінниччині 2-річна дитина упала у багаття

На Вінниччині 2-річна дитина упала у багаття
Фото: svital.com

У понеділок, в день Всесвітніх провід у селі Калинка Томашпільського району Вінниччини 2-річна Маргарита Нестерова спіткнулася і впала у багаття. Це сталося пообіді на подвір'ї її бабусі 49-річної Майї Павлової.

"Дівчинка з батьками приїхала погостювати з Дніпропетровська. У нас проводи в неділю, 19 травня. Бабуся хотіла порядок навести на подвір'ї. Склала якісь гіллячки, хмиз і запалила. А поряд гралися братик з сестричкою. Обоє ще малі, їй трохи більше двох років, а старшому — три. Вже, як вона впала, підняли крик. Їхня сусідка до мене подзвонила. Я за десять хвилин прилетіла, бо далеченько живу. По телефону казала, щоб холодну воду прикладали, бо хотіли яєчним білком мастити, — згадує місцевий фельдшер 48-річна Лідія Загірняк, - Прибігла, то ще й бабусі треба було рятувати. Дівчинці швиденько знеболювальне вколола і вирішили вести в район".

Місцевого чоловіка Олександра Слободянюка попросили завезти своїм авто до райлікарні за 15 км. Той відразу погодився.

"То такий слухняний хлопчина, що ніколи не відкаже. Коли не попросиш, поможе. Батьки дівчинки дуже дякували. Вони всі віруючі." - зауважує жінка.

Дитина обпекла кисті рук, праве передпліччя та гомілку. Її поклали у хірургічне відділення.

"На уражених ділянках шкіри зробили перев'язку. Лікарі кажуть, до кінця тижня випишуть" — додає Загірняк.

Подібний випадок трапився з 9-річною дівчинкою з міста Калинівка цього ж регіону. Чотири роки тому на православне свято Сорок святих бабуся дівчинки вирішила спалити на городі сміття. Через поривчастий вітер з вогню вилетів целофановий пакет і прилип до обличчя дитини. Від опіків у неї злізла шкіра.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині 2-річна дитина упала у багаття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути