понеділок, 10 грудня 2018 21:17

Посеред вулиці фейкові поліцейські викрали іноземців

Посеред вулиці фейкові поліцейські викрали іноземців
У Харкові викрали марокканців. Фото: УНІАН

У Харкові затримали 38-річного місцевого мешканця. Його підозрюють у викраденні двох громадян Марокко.

Про ймовірне викрадення іноземців повідомила дружина одного з потерпілих. Вона сказала, що увечері 6 грудня іноземців посеред вулиці на Павловому полі посадили до автомобілю невідомі та увезли в невідомому напрямку. Після цього зв'язок з чоловіком вона втратила, повідомляє УНІАН.

Потерпілих знайшли наступного дня завдяки функції геолокації, яку зумів увімкнути на мобільному один з потерпілих.

Марокканців утримували в гаражному кооперативі. Викрадачі представилися іноземцям правоохоронцями та погрожували ув'язненням, якщо ті не передадуть їм $5 тисяч.

Потерпілий розповів, що чоловіки, які назвали себе поліцейськими, імітували затримання та навіть провели незаконний обшук у нього вдома. Після цього марокканців відвезли до гаражу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Банда грабувала та викрадала людей

Одного з підозрюваних затримали на місці пригоди. При собі у чоловіка виявили посвідчення капітана міліції, термін дії якого сплив у 2014 році. Затриманий стверджує, що документ залишився після звільнення з органів.

Наразі ведеться слідство. Правоохоронці заявив про підстави вважати, що до викрадення іноземців можуть бути причетні чинні працівники поліції. Вирішується питання про передачу кримінального провадження за підслідністю до Державного бюро розслідувань.

В Одесі затримали 5 членів банди, яку підозрюють у вимаганнях, розбійних нападах та викраденнях людей. Під час скоєння злочинів використовували формений одяг поліцейських, зброю, спецзасоби - кайданки, балаклави та перчатки.

Зараз ви читаєте новину «Посеред вулиці фейкові поліцейські викрали іноземців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути