четвер, 29 листопада 2018 18:10

Банда грабувала та викрадала людей

Банда грабувала та викрадала людей
У Одесі затримали групу злочинців, яких підозрюють у вчиненні розбійних нападів, вимаганні та викраденні людей. Фото - 5 канал

У Одесі затримали групу злочинців, яких підозрюють у вчиненні розбійних нападів, вимаганні та викраденні людей.

До складу групи входили 6 чоловіків у віці від 28-ми до 44-х років. Очолював її 44-річний неодноразово засуджений за бандитизм житель Біляївського району, який 15 років провів за ґратами, повідомили у відділі комунікації ГУНП в Одеській області.

"Члени групи обґрунтовано підозрюються у вчиненні розбоїв, вимаганні та незаконному позбавленні волі людини. На їх рахунку - три розбійні напади на підприємців Суворовського, Овідіопольського та Татарбунарського районів. Крім цього, в серпні цього року з метою незаконного отримання грошей члени групи через посередника пообіцяли одеситові сприяння у оформленні банківського кредиту. У знак "вдячності за допомогу" той мав віддати їм значний відсоток від отриманих грошей. Чоловік відмовився від пропозиції. Тоді зловмисники виставили доларовий рахунок посереднику, а щоб він серйозніше поставився до боргу, деякий час утримували його у підвалі", - розповіли в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримали банду, яка нападала на підприємства і палила машини

Розпочаті кримінальні провадження за трьома статтями - незаконне позбавлення волі або викрадення людини, вимагання та розбій.

В рамках останнього провадження за місцем проживання одного з членів групи був проведений обшук. Поліцейські виявили мобільні телефони, пістолет травматичної дії, обріз рушниці та набої.

Зброю направили на експертизу, яка з'ясує, чи була вона знаряддям скоєння яких-небудь злочинів. Усі 6 підозрюваних заарештовані. Тривають слідчі дії.

Бандити, які обікрали ювелірні магазини в Херсонській, Дніпропетровській, Полтавській, Вінницькій областях, досі не затримані. Правоохоронцям вдалося встановити, що ядро злочинної групи – 4 людини. Але мають ще спільників. На справу одягаються у форму співробітників поліції.

Зараз ви читаєте новину «Банда грабувала та викрадала людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути