субота, 15 червня 2013 01:07

На трасі Київ-Чоп під акомпанемент вибухів згоріла фура
6

Фото: Фото: Віктор Гомоль

У п'ятницю, 14 червня, на автодорозі Київ-Чоп у селі Грушвиця, що за 20 км від Рівного під час руху раптово загорівся вантажний автомобіль "Рено-Преміум" з причепом. Фура перевозила бочки з полімерними смолами, які під час пожежі почали вибухати.

"Повідомлення про пригоду в оперативно-диспетчерську службу надійшло о 7 ранку. Дозвонювачі розповіли, що в селі перед мостом палає вантажний автомобіль. За викликом відразу виїхали три чергові відділення рятувальників та оперативно-координаційний центр Держслужби з надзвичайних ситуацій. На час прибуття вогнеборців до місця події вантажний автомобіль з причепом повністю був охоплений полум'ям. Спостерігалися поодинокі вибухи бочок, що перевозила вантажівка", - розповів Віктор Козак із головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області.

Пожежу загасили за годину. Вантажівка згоріла вщент. Відомо, що фура їхала з Львівської області в напрямку столиці. Вона перевозила бочки по 200 та 500 літрів з полімерними смолами.

"Зі слів водія вдалося з'ясувати, що під час руху у вантажівки лопнуло колесо. Іскри від тертя металевого диску по асфальту потрапили на причіп та призвели до займання. Наразі на місці події працює оперативно-слідча група, яка має встановити всі обставини даної пригоди", - додали в управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій.


Під час пожежі ніхто з людей не постраждав. Через надзвичайну ситуацію рух на міжнародній трасі Київ-Чоп було перекрито понад годину.

"Ми поспішали на конференцію в Рівне. Вона розпочиналася о 10 годині. Через пожежу простояли на дорозі добру годину. Спершу нічого не розуміли. Бачили тільки великі стовпи диму й чули сирени пожежних. Потім інші водії розповіли, що загорілася фура. Від неї практично нічого не залишилося", - розповів львів'янин Юрій.

Нагадаємо, що  в травні на автодорозі Київ-Чоп, поблизу села Горбаків Гощанського району Рівненської області під час руху раптово загорівся автобус "ПАЗ". Водій та пасажири встигли врятуватися.

Місяць перед тим на автодорозі Сарни-Старокостянтинів, поблизу села Малинськ Березнівського району Рівненської області під час руху загорівся автомобіль "КамАЗ". Полум'я раптово охопило моторний відсік і кабіну. Водій "КамАЗа" під час пригоди не постраждав. Вантажівка згоріла майже вщент. Уціліли тільки причепи з тирсою.

Зараз ви читаєте новину «На трасі Київ-Чоп під акомпанемент вибухів згоріла фура». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути