понеділок, 13 травня 2013 22:27

На Рівненщині "ВАЗ" злетів у кювет і кілька разів перевернувся: жінка-водій загинула
5

Фото: Фото: прес-служба ДАІ Рівненської області

У п'ятницю, 9 травня, на дорозі поблизу села Остки Рокитнівського району Рівненської області автомобіль "ВАЗ 2107" на швидкості злетів у кювет і кілька разів перевернувся. 29-річна водій загинула на місці ДТП.

"За кермом автомобіля "ВАЗ 2107" була 29-річна місцева мешканка. Попередньо вважаємо, що вона не вибрала безпечної швидкості руху й не врахувала дорожню обстановку. Внаслідок цього допустила наїзд на перешкоду з подальшим перекиданням", - розповіла Світлана Марко з обласного відділу ДАІ.

"ВАЗ" злетів у кювет і кілька разів перевернувся. Водій не була пристебнута ременем безпеки і випала через задню шибку. Автомобіль під час перевертання придушив жінку. Вона померла на місці пригоди.

Правоохоронці з'ясовують, що могло стати причиною ДТП. Автомобіль їхав широкою щебеневою дорогою без інтенсивного транспортного руху. Шлях проходить через сосновий ліс і немає очевидних великих вибоїн. Серед неофіційних версій називають падіння мобільного телефону. Мовляв, жінці зателефонували, а мобільний упав під сидіння. Коли ж водій намагалася його дістати, то втратила контроль за автомобілем.

"ВАЗ" через перевертання розтрощило вщент. Його переломило навпіл, наче сірник. У автомобіля погнуті дах, багажник. Найбільше постраждала права сторона легковика.

Нагадаємо, що напередодні на автодорозі Прикладники-Зарічне-Дубровиця в Рівненській області автомобіль "Daewoo-Lanos" на швидкості врізався в мікроавтобус "Mercedes-Benz". Тоді одна людина загинула, трьох постраждалих госпіталізували в Дубровицьку районну лікарню.

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині "ВАЗ" злетів у кювет і кілька разів перевернувся: жінка-водій загинула». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути