четвер, 16 травня 2013 16:19

На Рівненщині податківець на мікроавтобусі в'їхав у легковик: чотирьох людей госпіталізували
9

Фото: Фото: Прес-служба ДАІ

У середу, 15 травня о 19.20 на автодорозі Городище-Рівне-Старокостянтинів, поблизу кафе "Затишок" Костопільського району Рівненської області автомобіль "Opel Vivaro" виїхав на зустрічну смугу й зіткнувся з легковиком "Daewoo Nexia". За кермом мікроавтобуса був 55-річний заступник голови Державної податкової служби в Рівненській області Ігор Лех.

"Автомобіль "Opel Vivaro" рухався зі сторони райцентру Костопіль у напрямку Сарн. Він виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем "Daewoo Nexia", який рухався прямо в зустрічному напрямку. Внаслідок ДТП водія та трьох пасажирів "Daewoo Nexia" госпіталізували. Зауважу, що двоє з постраждалих діти", - розповідає Світлана Марко з обласного відділу ДАІ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мажор, якого розшукує Інтерпол, не соромлячись фотографується у Києві

У 30-річного водія "Daewoo Nexia" медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забій органів черевної порожнини та забійну рану правого передпліччя. Його разом із постраждалими в ДТП дітьми та дружиною госпіталізували в травматологію Костопільської районної лікарні. У 5-річної доньки виявили закриту черепно-мозкову травму. У 2-річної – струс мозку. В дружини водія легковика діагностивали струс головного мозку, забійна рана правої надбровневої дуги, закритий перелом середньої третини правого передпліччя та забій нижньої щелепи. Сім'я родом із Закарпатської області. Кажуть, водій працює священиком.

Найбільше у ДТП постраждав автомобіль "Daewoo Nexia". Його передня та права частина розтрощені вщент. У мікроавтобуса через зіткнення понищена тільки передня частина машини.

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині податківець на мікроавтобусі в'їхав у легковик: чотирьох людей госпіталізували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути