Ексклюзиви
середа, 15 травня 2013 17:15

Чергова аварія на Кіровоградщині. І знову загинули дві людини

У Кіровоградській області менше ніж за три тижні сталася уже третя аварія у якій знову ж таки загинули 2 людини. На цей раз трагедія сталася в Олександрії.

Про це повідомили у прес-службі Державтоінспекції у Кіровоградській області.

"Водій автомобіля не впорався з керуванням і допустив з'їзд на ліве узбіччя. В наслідок цього автомобіль перекинувся. Водій та пасажир цього транспортного засобу загинули на місці катастрофи. Крім того сам автомобіль зазнав сильних ушкоджень", - про це повідомила прес-офіцер ДАІ Кіровоградської області Світлана Олійник.

На місце ДТП виїжджали також підрозділи Держслужби з надзвичайних ситуацій. За повідомленням прес-служби ДСНС, 13 травня о 13:55 до служби порятунку зателефонувала жителька Олександрії і повідомила, що стала свідком дорожньо-транспортної пригоди. На її очах легковий автомобіль "КІА" на великій швидкості буквально злетів у кювет.

Рятувальники зазначили, що водія та пасажира затисло між сидіннями та панеллю приладів. Їх вирізали гідравлічними ножицями.

Відзначимо, що зовсім недавно, у цій області сталися дві аварії у яких загинули 4 людини. Одна з них сталася 10 травня: в цей день розбились легковики "ВАЗ-21099" та "FIAT Doblo" в наслідок чого загинули 2 людини. Інша аварія трапилася 11 травня. Тут "Dodge Charger" не вибрав безпечну швидкість руху, не дотримався безпечної дистанції та врізався у автомобілем "ВАЗ-2103". Внаслідок "Жигулі" згоріли разом з жінкою та її малою дитиною.

Зараз ви читаєте новину «Чергова аварія на Кіровоградщині. І знову загинули дві людини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути