вівторок, 23 липня 2013 14:59

На Тернопільщині водій збив двох жінок на узбіччі, одна загинула

На Тернопільщині водій збив двох жінок на узбіччі, одна загинула
Фото: ДАІ

Близько четвертої години дня учора, 22 липня, 34-річний водій мікроавтобуса "Мерседес-Бенц"  не впорався із керуванням, з'їхав на узбіччя та збив двох жінок у селі Васильківці Гусятинського району Тернопільщини. Одна із них померла на місці, іншу забрали до лікарні із переломами.

Про це повідомили у прес-службі обласного управління міліції.

"Причин цього ДТП може бути багато. Водій міг їхати занадто швидко або оминав якусь перешкоду і з'їхав на узбіччя, де були пішоходи. Слідчі з'ясовують, як було насправді. Поки що навіть сам водій не може пояснити, що сталося. Коли його забрали до відділку міліції, він був у шоковому стані. Кричав, що не хоче жити, якимось гострим предметом різав собі вени на руках. Його доставили спершу до лікарні для надання допомоги, а потім забрали на обстеження до обласної психоневрологічної лікарні", - розповіли правоохоронці.

Як зазначив сільський голова Васильківців Василь Слободян, аварія сталася у центрі села.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП в Києві: п'яний водій "Інфініті" протаранив два авто

"То було у центрі села, неподалік будинку культури. Шофер мікроавтобуса їхав по центральній дорозі з боку Гусятина. Там є яма біля каплички, колесо потрапило у ту яму і шина тріснула. Ще 50 метрів автомобіль носило по дорозі, а потім він вилетів на тротуар і перекинувся, накрив собою людей.  Жінки не встигли втекти, то все відбувалося дуже швидко. Вони і не бачили машини, бо були до неї спиною", - сказав Василь Прокопович.

На допомогу постраждалим одразу кинулися люди, що були на вулиці. Одні перевертали мікроавтобус, інші викликали медиків і міліцію.

"Я вже друге скликання працюю сільським головою, але такого страшного ДТП у нас не пам'ятаю", - додав Слободян. – "Загибла 52-річна Надія Іванівна кілька кроків не дійшла до свого дому, уже практично була біля свого плоту. Вона рухалася першою від дороги, тому на неї припав найбільший удар. Перед нею ішли її дочка з внучкою, вони не постраждали – встигли відскочити. А її 58-річна родичка із сусіднього села, що була поруч,  зараз у лікарні із переломами, лежить на витяжці".

На місце аварії одразу прибули представники із дорожньої служби.

"Я чув як вони вимірювали ту яму. Вона досить глибока, має 8 см у глибину, а розміри – 80 на 40. Бокові сільські дороги у нас поремонтовані. Ця ж дорога не на балансі сільської ради. Вона як цетральна -- в компетенції райавтодору. Після цієї аварії її точно поремонтують.  Але казали, що ту яму ще не можна засипати, бо буде відтворення", - пояснив Василь Прокопович.

Зараз ви читаєте новину «На Тернопільщині водій збив двох жінок на узбіччі, одна загинула». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути