понеділок, 22 липня 2013 16:40

На Вінниччині водій іномарки вбив пішохода, а коли тікав врізався у дерево
5

Фото: Фото: Прес-служба ДАІ

50-річного Володимира Оськіна із села Селище Тиврівського району Вінниччини збив дачник 70-річний вінничанин на своїй "Шевроле-Авео". Аварія сталася в обідню пору, коли чоловік йшов обабіч дороги. Потерпілий від отриманих травм помер. Водій легковика після скоєного втік. В той час їхав від свого будинку дачного масиву "Здоров'я".

"Коли ми прибули на місце ДТП, свідки розповіли, що пішохода збив дачник. Він вийшов з автомобіля. Декілька хвилин розглядав все навкруги і роздумував, що робити, а потім різко сів в машину та поїхав з місця пригоди, - розповідає начальник служби профілактичної роботи обласного управління ДАІ Володимир Мотичко. - Люди назвали приблизну марку авто. Ми підняли на ноги всі екіпажі ДПС і стали шукати винуватця аварії".

Водія іномарки затримали у селищі Березина Вінницького району. Біля автозаправки "АВІАС" водій не впорався з кермом і в'їхав у дерево. Розтрощив бампер авто, а сам залишився живий та неушкоджений.

"Його повезли на експертизу в наркологічний диспансер. Лікарі вказали, що ступінь сп'яніння перевищує вдесятеро при допустимій нормі алкоголю в крові - 1,92 проміле" — зауважив Мотичко.

За порушення правил дорожнього руху та керування авто в алкогольному стані відкрили кримінальне провадження. Покарання передбачає обмеження волі строком від трьох до восьми років. Автомобіль поставлено на арештмайданчик.

"Інспектори ДАІ області щодня затримають кілька десятків нетверезих водіїв, а за півроку — шість тисяч. Люди не можуть зрозуміти, що не можна сідати за кермо у стані алкогольного сп'яніння", - зазначає Володимир Мотичко.

Похованням Володимира Дряпка займалася племінниця. У чоловіка за два роки померла мама, брат та сестра.

"Володя жив на дачі з мамою 25 років Раніше мешкали за кордоном. Кажуть, в той день він йшов на пилораму по зарплату. Там робив підсобником. Ніколи не чула, щоб хтось на нього скаржився. Хороший був чоловік, вчасно сплачував членській внески", - розповіла голова садового товариства 50-річна Валентина Дряпко.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині водій іномарки вбив пішохода, а коли тікав врізався у дерево». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути