понеділок, 22 липня 2013 07:00

ДТП в Києві: п'яний водій "Інфініті" протаранив два авто

За словами очевидців, "Інфініті", рухаючись по вул. Вадима Гетьмана в бік метро "Шулявська", врізався в "Geely", проїхав ще кілька сотень метрів і біля Шулявського шляхопроводу зіткнувся з "Жигулями".

Від удару "Інфініті" винесло на газон. "Жигулі" після зіткнення зачепили дві припарковані машини "Пежо", повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на "Сегодня".

Очевидці вирішили, що водій "Інфініті" має намір сховатися, оточили його і спробували зв'язати. За словами свідків ДТП, чоловік був п'яний.

"Він відкрив двері і випав з машини. Не міг ні говорити, ні йти", - розповіла дівчина, яка була на місці аварії. Вийшовши з авто, чоловік впав на землю. Він лежав в оточенні людей, його штани були спущені до щиколоток.

/media/video/507960/1_507960.mp4

"Коли я підійшла, люди кричали: "Тримайте його!". "Жигулі", в які врізався "Інфініті", відкинуло на мій "Пежо", побитий весь лівий бік", - розповіла Тетяна, господиня пошкодженої в аварії іномарки. Зараз ДАІ оформляє протоколи.

З місця ДТП водія "Інфініті" спробувала забрати швидка допомога, проте люди перекрили їй виїзд, вимагаючи залишити чоловіка, поки не будуть оформлені всі документи. З видимих ??травм у чоловіка подряпина на лобі і підборідді.

Найсерйозніші пошкодження отримали "Жигулі", з машини почав витікати бензин. Пожежні змили його з асфальту потужним струменем води.

Після аварії на дорозі залишилися уламки бамперів і розсипалася картопля. Мабуть, її віз один з учасників ДТП.

Зараз ви читаєте новину «ДТП в Києві: п'яний водій "Інфініті" протаранив два авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути