пʼятниця, 27 січня 2012 15:35

На столичній Петрівці через діряву трубу утворилася ще одна величезна яма

Надзвичайна подія трапилася неподалік від станції метро Петрівка. У зоні ураження опинилися і пішоходи, і кілька торгівельних павільйонів. З провалу розміром сім на п'ять та глибиною два метри почала витікати вода і підтоплювати кіоски.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через прорив труби на станції аерації виникла яма

До ліквідації наслідків довелося залучати МНС – рятувальники локалізували витік води і дістали з провалу необережного чоловіка, який таки примудрився втрапити в яму. На щастя, серйозно той не постраждав.

Як запевняють комунальники, станом на сьогодні водопостачання навколишній структур відновили. Аби могла працювати тяжка техніка, навколо провалу прибрали кілька кіосків.

Нагадаємо, У Києві під асфальт провалилася автівка. Це сталося вранці у Святошинському районі. Очевидці кажуть: зранку прорвало водогін. Вода підмила асфальт - це і стало причиною аварії. На місці вже побували комунальники та чиновники, але від коментарів утримались.

Зараз ви читаєте новину «На столичній Петрівці через діряву трубу утворилася ще одна величезна яма». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути