пʼятниця, 22 березня 2013 13:58

На Рівненщині "ВАЗ" вбив біля сільради 84-річного чоловіка

 

У четвер, 21 березня, о 20 годині в селі Малий Шпаків Рівненського району автомобіль "ВАЗ-211540" збив на смерть 84-річного місцевого мешканця Олександра Лавренюка. ДТП сталася навпроти сільської ради.

"Попередньо відомо, що легковий автомобіль "ВАЗ-211540" рухався зі сторони Рівного в напрямку селища Млинів. Водій допустив наїзд на місцевого мешканця, який йшов по середині дороги в попутному напрямку. Пригода сталася якраз навпроти сільради", - розповідає Руслан Панасюк, інспектор сектора зв'язків з громадськістю обласного відділу ДАІ.

Селянин загинув на місці пригоди. Йому було 84 роки. За кермом легковика був 23-річний мешканець Млинівського району. Він з місця ДТП не втікав і дочекався приїзду працівників ДАІ та "швидкої".

"Той чоловік завжди ходив посередині асфальту. Не раз говорили дідові, що біда буде. Ну чого ж то йти серединою дороги та ще так пізно ввечері. Шкода діда. Сам загинув та ще й неприємностей наробив тому хлопцеві, що за кермом був. Біда одним словом", - нарікає Лідія Кухарчук, секретар Малошпаківської сільради.

Олександр Лавренюк усе життя пропрацював різноробом у місцевому колгоспі. Був їздовим на тваринницькі фермі. В нього троє дорослих дітей. Жив у будинку в селі Малий Шпаків разом із сім'єю сина. Його донька мешкає у Великій Омеляній цього ж району, а ще один син – у Рівному.

Нагадаємо, що 5 березня, ввечері на вулиці Степана Бандери в Рівному автомобіль "Фіат-Фіоріно" збив 69-річну жінку. Вона переходила дорогу в недозволеному місці. Постраждала померла в лікарні.

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині "ВАЗ" вбив біля сільради 84-річного чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути