пʼятниця, 22 березня 2013 13:25

Психіатри допомогли Олені Перовій після ДТП і спроби суїциду

Психіатри допомогли Олені Перовій після ДТП і спроби суїциду
Олена Перова Фото: ИТАР-ТАСС

Стали відомі нові подробиці про стан виконавиці і телеведучої Олени Перової. Артистку, яка потрапила в ДТП, а до цього нібито намагалася вкоротити собі віку, виписали з лікарні.

Напередодні стало відомо, що Олену Перову виписали з НДІ швидкої допомоги імені Скліфосовського, куди її доставили після автомобільної аварії. За станом на ранок четверга, 21 березня, її здоров'я оцінювалося як відносно задовільне. Лікарі психосоматичного відділення, куди була доставлена ??Перова, змогли допомогти артистці. "Після ДТП пацієнтка надійшла в наш інститут, їй була надана необхідна допомога. На даний момент вона виписана з НДІ", - заявив представник адміністрації НДІ швидкої допомоги імені Скліфосовського.

Нагадаємо, днями Олена Перова потрапила в автомобільну аварію в центрі Москви. Популярна телеведуча на своїй іномарці рухалася по Новосущевському провулку і на повному ходу врізалася в Mercedes, що стояв на "аварійці". В результаті зіткнення колись популярна виконавиця отримала серйозні травми. Лікарі кажуть, що у Олени забій грудної клітки, плеча і легкий струс.

Як з'ясувалося, поспіх Перової був обумовлений ??її візитом до психоаналітика. За твердженням водія Mercedes, дівчина здійснила спробу виїхати з місця ДТП і поводилася дивно. Незабаром до місця події прибула "швидка допомога" і Перову відвезли в лікарню. Примітно, що артистку доставили в психосоматичне відділення однієї з провідних клінік Москви, куди зазвичай кладуть тих, хто намагався звести рахунки з життям. Виявилося, що у Перової всі руки були в крові від порізів.

Мати Перової Галина прокоментувала інформацію про можливу спробу суїциду дочки. "Хочу сказати, вона була в депресії, а півроку тому взагалі звернулася до психоаналітика. Лєна скаржилася, що в неї почався період простою: її нікуди не запрошували після того, як закінчилися зйомки програми "Життя прекрасне". Ми з чоловіком помічали, що у неї млявий, сумний голос. Намагалися як могли підтримати її. Говорили, що вона талановита, вселяли надію. "Будь самодостатня", - підбадьорював її батько. Костянтин Ернст, до слова, тут нещодавно їй дзвонив, обговорював з нею якісь плани на майбутні програми", - розповіла в нещодавньому інтерв'ю Галина Перова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Перова після серйозного ДТП перерізала собі вени

Галина Перова спростувала чутки, що її дочка могла знаходитися п'яною за кермом: "Не може бути! Вона давно не випиває. Я не можу повірити! Вона мені дзвонила, але приховала про подію. Навпаки, ми з нею планували облаштувати дачу, вона ще хотіла переробити квартиру. За кермом вона вже давно. В серйозні ДТП ніколи не потрапляла".

Зараз ви читаєте новину «Психіатри допомогли Олені Перовій після ДТП і спроби суїциду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути