четвер, 22 березня 2012 09:03

На Полтавщині горіла агрофірма народного депутата

На Полтавщині горіла агрофірма народного депутата

20 березня о 18.40 у селі Старі Санжари Новосанжарського району Полтавщини загорілися гаражі аграрної фірми "Ворскла". Люди виводили техніку з палаючого приміщення.

"Пожежу помітив тракторист. Горів дах. Він зроблений з дерева, очерету і шиферу. Вогонь швидко розходився по сухому. Коли приїхали пожежники, люди виводили техніку з вогню. Боялися, обірветься дах, погорять машини, - повідомив Віталій Шкаревський з Полтавського обласного управління МНС. - Вивели десять вантажівок і вісім тракторів. Більше в гаражі техніки не було. Поряд стоїть бокс з зерном. Вогонь міг перекинувся туди. Викликали підкріплення з Полтави. Причини виникнення пожежі ще невідомі".

Згоріли 375 м кв покрівлі, обгоріло приміщення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пожежа знищила в Аркадії ресторан

"Люди кажуть, стара проводка замкнула. Якби було вітряно, вогонь міг перекинутися на село — людські хати недалеко. Пощастило, вчора було тихо, - розповіла працівниця Старосанжарської сільської ради. - Полум'я було велике. Шифер від температури тріскався. Хрускіт стояв такий, на другому кінці села чули".

Фірма "Ворскла" входить у найбільшу в Україні агропромислову компанію "Кернел Груп". Вона належить народному депутату Андрію Веревському. Торік її власником був міський голова Полтави Олександр Мамай. Полтавці пліткують, мер віддав родичу бізнес через борги.

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині горіла агрофірма народного депутата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути