понеділок, 15 серпня 2011 11:59

На Миколаївщині романтично налаштований чоловік зарізав пастуха

На Миколаївщині романтично налаштований чоловік зарізав пастуха

У Миколаївській області чоловік зарізав пастуха через те, що той не хотів залишати галявину, де чоловік призначив побачення своїй дружині.

За словами правоохоронців, які встановили обставини події, 28-річний Олег останнім часом мав чисельні проблеми на роботі та у родині. Протягом кількох місяців він не знаходив порозуміння з дружиною, жив окремо. Нарешті чоловік запропонував жінці зустрітися. Місце зустрічі вибрав не випадкове, а саме те, де колись вони, до одруження, проводили романтичні побачення.

Прийшовши у призначене місце, Олег побачив пастуха, який разом який із товаришем облаштувався біля річки під деревом, саме на тому місці, де було призначене побачення. Побачивши незнайомця, чоловіки запросили його до себе.

Після випитого пива в чоловіків почалось непорозуміння. Приятель пастуха невдовзі пішов. Олег доводив опоненту, що галявина - це місце його зустрічі із дружиною і він має повне право тут знаходитись. Пастух, натомість, вважав, що галявина - це місце для його відпочинку під час випасу худоби. В Олега при собі був ніж, яким він кілька разів ударив свого суперника. Від отриманих ножових поранень чоловік помер на місці події.

Олег, не дочекавшись дружини, пішов додому. Після чергової пляшки пива він поміркував про скоєне та повернувся на місце злочину прибрати сліди. Зібравши порожні пляшки, він викинув їх біля річки та пішов геть.

Про те, що на околиці міста, під деревом знаходиться труп чоловіка, правоохоронців повідомили випадкові перехожі. Протягом доби підозрюваного було затримано. Спочатку Олег спростовував усі звинувачення, але під тиском речових доказів був змушений зізнатися у скоєнні злочину. За його свідченнями він просто захищався від пастуха. А ніж, яким було скоєно вбивство, він вихопив у потерпілого.

Наразі всі обставини події встановлює слідство. Чоловік знаходиться у ізоляторі тимчасового утримання.

Зараз ви читаєте новину «На Миколаївщині романтично налаштований чоловік зарізав пастуха». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути