пʼятниця, 20 січня 2012 15:05

На Луганщині сильно побили п'яного, який випадково переплутав квартири

На Луганщині сильно побили п'яного, який випадково переплутав квартири

На Луганщині добряче побили чоловіка, який, будучи в нетверезому стані, переплутав під'їзди.

14 січня в чергову частину Лисичанського міськвідділу міліції з Центральної міської лікарні повідомили, що до них у кареті "швидкої допомоги" був госпіталізований хворий з численними тілесними ушкодженнями у вигляді відкритої черепно-мозкової травми та перелому склепіння черепа.

В результаті ряду проведених оперативно-розшукових заходів, було встановлено і затримано "за гарячими слідами" жителя Лисичанська, що зробив цей злочин.

У ході розглядів за даним фактом, було встановлено, що цього вечора, приблизно годин на десять-одинадцять вечора добряче п'яний житель південної частини Лисичанська, повертався додому. Зайшов у свій другий під'їзд, піднявся до своєї квартири і став наполегливо стукати в двері. Однак двері ніхто йому не відкривав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двоє вінницьких хуліганів потрощили 6 автівок

Обурений такою поведінкою, чоловік, став сильнішим бити у двері і вимагати впустити його. Як з'ясувалося пізніше, він не помітив, що переплутав будинок. Насправді він проживав в такій же квартирі, тільки в сусідньому будинку і тому ломився в абсолютно чужу квартиру.

Гість, налякав своїми діями дівчину, яка проживала за цією адресою. Господиня подзвонила своєму знайомому, який раніше відбував покарання у місцях позбавлення волі, і поскаржилася на те, що відбувається.

Приятель, щоб допомогти дівчині, подзвонив своєму другові, також раніше судимому, і попросив перевірити, що там коїться.

Молодий чоловік попрямував за вказаною адресою, захопивши з собою знайдену по дорозі ніжку від стола. Зайшовши до під'їзду, він побачив чоловіка, який ледве стоїть на ногах. Той не припиняв своїх спроб потрапити додому. Прибулий за викликом став наносити чоловіку один за іншим удари по голові своїм імпровізованим кийком.

Зараз за життя чоловіка борються лікарі.

Той, хто бив, відразу ж зник з місця злочину. За фактом умисного заподіяння тяжких тілесних ушкоджень за ознаками статті 121 Кримінального кодексу України порушено кримінальну справу, за вчинення якого передбачена відповідальність від 5 до 8 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «На Луганщині сильно побили п'яного, який випадково переплутав квартири». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути