пʼятниця, 13 січня 2012 20:23

Двоє вінницьких хуліганів потрощили 6 автівок

13 січня близько 2-ї ночі у Вінниці двоє молодих людей здійняли гамір у дворі багатоповерхівок по вул. Келецькій. Мешканці викликали міліцію.

Як повідомляє старший інспектор сектору зв'язків з громадкістю управління міліції у Вінницькій області Ірина Добровольська, хуліганами виявилися молодики 18 і 20 років.

"Коли на місце пригоди прибув наряд міліції, вони стрибали по дахах автівок, які були припарковані біля під'їздів. Обидва були п'яними. Загалом потрощили 6 машин, 4 вітчизняного виробництва та дві іномарки - "Ауді" та "Мерседес", - сказала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хулігани з пневматики обстрілювали випадкових перехожих

У пошкоджених машин відірвані зовнішні дзеркала, емблеми, погнуті капоти, багажники та дахи.

"У всіх автомобілях була відсутня сигналізація. Господарі машин спокійно спали, поки хлопці "розважались". Найбільше постраждала "Нива". Власник її щойно придбав, навіть плівки з сидінь ще зняв. Розміри збитків ще оцінюються. Не всі власники відразу написали заяви. Протягом дня приходили, бо вночі деякі спали, і не знали, що сталося", - зазначила Добровольська.

Причину своїх дій молоді люди ніяк не пояснюють. Мовляв, були в стані алкогольного сп'яніння, нічого не розуміли. Мешкають вони у сусідніх будинках.

Зараз ви читаєте новину «Двоє вінницьких хуліганів потрощили 6 автівок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути