пʼятниця, 26 серпня 2011 12:12

Рівненські хулігани познущались над Ляшком

У центрі Рівного біля Свято-Воскресенського собору хулігани поглумилися над білбордом із зображенням лідера Радикальної партії, нардепа Олега Ляшка. Великими літерами чорною фарбою невідомі написали непристойне слово, пов'язане із сексуальним скандалом в житті політика.

Автор: Фото: Віктор Гомоль
 

"Напис з'явився напередодні святкування Дня Незалежності, а його до тепер ніхто не зняв. Хай би хоч фарбою замалювали це сороміцьке слово. Ну як батькам пояснювати, що тут біля цього хлопця написане й що воно означає?", - обурюється рівнянин Олександр Ващук.

Білборд із знеславленим портретом народного депутата Олега Ляшка знаходиться поруч із Свято-Воскресенським собором. З іншого боку за ним – колона Божої матері, пам'ятник Тарасові Шевченку та центральний майдан міста – Незалежності.

Автор: Фото: Віктор Гомоль
 

"Вперше чую про таке. Нічого собі. Звичайно, що це через політику написали. Ніякі це не хулігани. Рейтинг нашого лідера стрімко зростає, ось опоненти й вдаються до таких кроків. Ляшко піднімає людей, які раніше ніколи не ходили на вибори. Він конкуруватиме з Тимошенко, Ющенком та Януковичем. Я нічого не робитиму з тим написом. Хай займається міліція", - пояснив Назарій Поліщук, голова обласної організації Радикальної партії Олега Ляшка.

"Цей випадок є прикладом хуліганства. Міліція повинна зайнятися його розслідуванням. Саме правоохоронці зобов'язані виявити осіб, які вчинили такі дії та вжити заходів щодо їх притягнення до відповідальності. У розслідуванні інциденту в першу чергу має бути зацікавлений власник пошкодженного майна. Зрештою, кожен громадянин вправі вимагати від міліції втрутитися в ситуацію, бо такі написи порушують моральні засади суспільства та негативно впливають на виховання дітей і молоді", - пояснив Микола Глотов, керівник Центру права обласної громадської організації "Комітет виборців України".

Зараз ви читаєте новину «Рівненські хулігани познущались над Ляшком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

61

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути