вівторок, 17 липня 2012 11:22

На Київщині психічно хворий перерізав жінці горло кухонним ножем

На Київщині психічно хворий перерізав жінці горло кухонним ножем
За кілька хвилин жінка померла на руках у подруги. Фото: wosir.ua

До чергової частини Києво-Святошинського райвідділу міліції ввечері надійшло повідомлення лікаря швидкої допомоги про те, що в одній з багатоповерхівок міста Вишневе вбито жінку. Слідчо-оперативна група, яка одразу виїхала на місце події, встановила, що потерпілою є 54-річна жителька сусіднього регіону, яка приїхала до столиці на заробітки та винаймала тут житло.

Як з'ясували правоохоронці, увечері, коли жінка зі своєю подругою поверталась з магазину, біля квартири на неї чекав чоловік, який мешкав поруч. 59-річний сусід зненацька вирвав з рук пакет із їжею, швидко забіг до себе і зачинився.

Про те, що чоловік проживає сам і страждає на психічні розлади, власниця квартири попереджала, проте жінка великого значення цьому не придала і направилась до сусіда, аби забрати свої продукти. Її подруга в цей час увійшла у квартиру потерпілої та, почувши крики, миттєво вибігла на сходовий майданчик. Там побачила, що чоловік, виштовхуючи з квартири непрохану гостю та розмахуючи кухонним ножем, наніс їй удар у шию. Поранення виявився смертельним - за кілька хвилин жінка померла на руках у подруги. По приїзду лікарі лише констатували смерть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Студентку Ольгу Шевченко знайшли з розрізаними грудьми

За даним фактом місцева міліція порушила кримінальну справу за ч.1 ст.115 Кримінального Кодексу України (умисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Як з'ясувалося при проведенні слідчих дій, підозрюваний у 25-річному віці вбив свого батька, після чого протягом 6 років перебував на примусовому лікування у спеціальному закритому медичному закладі. Наразі затриманий знаходиться під вартою, повідомила помічник начальника Києво-Святошинського РВ по зв'язкам з громадськістю та ЗМІ Віталія Грохольська.

Зараз ви читаєте новину «На Київщині психічно хворий перерізав жінці горло кухонним ножем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути