вівторок, 10 липня 2012 16:22

На Полтавщині чоловік відрізав жінці голову та грав нею у футбол

На Полтавщині чоловік відрізав жінці голову та грав нею у футбол
Чоловік закопав одяг та почистив ніж. Фото: layoutsparks.com

У ніч на 8 липня житель села Куйбишеве Шишацького району Полтавщини 21-річний Сергій Відражко убив односельчанку 26-річну Юлію. Чоловік розчленував тіло небіжчиці.

"Ввечері гуляли біля річки, добре випили. Сергій проводив Юлю додому. Дорогою почав чіплятися. Вона йому відмовила, то він і оскаженів, - розповів місцевий Іван Федорович,. - Вдарив її у пах, по голові, щоб не кричала. У нього був ніж, бив жінку по чому прийдеться. Тільки в серце разів десять попав. Відрізав їй грудь, пах, голову. Нею ще у футбол грав, бо знайшли на другому кінці дороги, десь за тридцять метрів".

Юлія жила у селі Куйбишеве. Від першого шлюбу мала сина. Цієї осені він має піти у третій клас.

"Сталося це у самісінькому селі, на дорозі біля наших гаражів. Що кричала, ніхто не почув, - продовжив розповідь Іван Федорович. - Десь о дванадцятій годині ночі якісь жінки ходили по селу, шукали п'яного чоловіка. Дивляться, лежить на дорозі щось незрозуміле, підійшли ближче — вжахнулися. То було розчленоване тіло. Одна жінка глянула — на руці нігтя немає, та як заплаче: "Це ж наша Юля".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Харківщині хлопець задушив та закопав на подвір'ї дівчину

Вбиту поховали 10 липня у закритій труні. У батьків лишилася молодша донька Анна.

Про затриманого у селі говорять не охоче.

"З армії повернувся, ніде не працював, - розповів місцевий. - Він розлучений, має малу дитину. Сергій з виду нормальний хлопець. Як вип'є — неконтрольований. Батьки побачили, що він неадекватний, кинули його, самі виїхали у Пришиб Кременчуцького району, там хату купили. Його батько теж у тюрмі відсидів за вбивство".

Чоловіка затримали за добу. Він був удома.

"Тільки повідомили про вбивство, за 20 хвилин з Полтави виїхали карний розшук, виїзна лабораторія, кінологи. Дуже допомагали люди, громада піднялася вся, - розповів Юрій Сулаєв з Полтавської обласної міліції. - Затриманий намагався заплутати сліди, ввести в оману слідство. Прибігав до місця, де був труп, падав на коліна, ридав, мов хто ж це міг зробити. Свій закривавлений одяг закопав біля туалету. Саморобний ніж почистив, сховав у піску. Але собаки все одно вивели на його слід. Коли правоохоронці прийшли до чоловіка, він навіть нігті зрізав, щоб не лишилося слідів. Але від експертизи не сховаєшся. Дивує холоднокровність, з якою розповідав про деталі вбивства".

Затриманому загрожує 10-15 років тюрми, або довічне ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині чоловік відрізав жінці голову та грав нею у футбол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути