субота, 14 липня 2012 17:22

На Київщині п'яний син вбив матір

На Київщині п'яний син вбив матір
Померла жінка від перелому шиї. Фото: news.if.ua

У селі Рожни Броварського району Київської області 26-річний чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, під час сварки вбив свою матір. Про це повідомили у Броварському МВ ГУМВС України в Київській області.

До чергової частини міськвідділу міліції телефоном надійшло повідомлення від лікаря швидкої допомоги про смерть 58-річної місцевої мешканки. На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група. Тіло жінки доправили в морг. Зі слів медиків померла жінка від перелому шиї.

Як з'ясувалося, травму 58-річній жінці завдав її 26-річний син. Того вечора син із матір'ю та її співмешканцем розпивали алкогольні напої. Між чоловіками виник конфлікт, який переріс у бійку. 58-річна жінка вирішила втрутитися й заспокоїти сина. І тоді парубок з усієї сили штовхнув матір. Від сильного удару жінка не втрималася й упала зі сходів другого поверху дачного будинку.

Працівники карного розшуку міськвідділу швидко встановили місцезнаходження підозрюваного і доправили у відділок.

Наразі підозрюваний у вбивстві затриманий і перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Працівники міліції порушили кримінальну справу за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (навмисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Ведеться слідство.

Зараз ви читаєте новину «На Київщині п'яний син вбив матір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути