середа, 11 липня 2012 12:46

Житель Хмельниччини жорстоко вбив дружину, бо та не подоїла козу

Житель Хмельниччини жорстоко вбив дружину, бо та не подоїла козу
Через козу чоловік убив дружину, з якою прожив 13 років. Фото: proza.ru

Жорстоке вбивство сталося в одному із сіл Деражнянського району Хмельницької області: чоловік до смерті побив дружину, з якою прожив у шлюбі більше 13 років.

Цю сім'ю важко назвати зразковою: 38-річний чоловік та його 33-річна дружина свого часу були позбавлені батьківських прав, і усі четверо їхніх дітей виховуються у дитячих будинках. Ніхто в сім'ї не працював - перебивалися випадковими заробітками. У день трагедії чоловік працював у сусіда на городі і чимало випив. Коли повернувся додому, одразу заснув.

Прокинувшись, він побачив на сусідньому ліжку сплячу дружину у не кращому від себе стані. "Господар" почав будити жінку і докоряти тим, що та не подоїла козу. Жінка щось відказала невпопад. Розлючений чоловік стягнув дружину з ліжка і почав бити її руками і ногами в живіт, від чого у неї, за висновками експертів, стався розрив тонкого кишечника, що спричинило гостру кровотечу і смерть.

Зрозумівши, що накоїв, чоловік зателефонував до міліції, а сам ліг біля померлої дружини, обійняв її і заснув. В такому стані його і знайшли правоохоронці, які приїхали на виклик.

Наразі зловмисник перебуває в слідчому ізоляторі, проти нього порушено кримінальну справу за ч.1 ст.115 "Умисне вбивство" Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Чоловік уже двічі притягувався до кримінальної відповідальності - за крадіжку і злочин, пов'язаний з наркотиками.

Зараз ви читаєте новину «Житель Хмельниччини жорстоко вбив дружину, бо та не подоїла козу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути