вівторок, 15 листопада 2011 16:54

На Київщині хлопець зарізав вітчима, який багато років знущався з сім'ї

На Київщині хлопець зарізав вітчима, який багато років знущався з сім'ї

Трагедія, що сталася днями в місті Бориспіль, - невдалий приклад того, коли обов'язки рідного батька виконує вітчим. Цього разу конфлікт розв'язався за допомогою ножа.

Про це повідомили у прес-службі МВС у Київській області.

З шести років Андрій проживав з новим татом. Йому неодноразово доводилося бути свідком батьківських сварок і навіть бійок. Зараз Андрію двадцять три, і він пам'ятає кожен випадок, коли отримував ляпаса від вітчима щоразу, коли намагався захистити маму. Під час чергової сварки весь шквал негативних емоцій вилився у бійку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Житель Дніпропетровщини вирішив зарізати першого ліпшого міліціонера

"Обидва були підігріті горілкою, бо щойно прийшли з дня народження родички. Син схопив зі столу ніж і наніс два удари вітчиму. Покинувши його в кімнаті, хлопець зі злості розбив кулаком скло в дверях та пішов. Розуміючи, що втрачає свідомість від крововтрати, пасинок зайшов до знайомих, які викликали швидку. Поріз в лікарні зашили. Коли ж він повернувся додому, мати вже виявила тіло свого чоловіка. Ніж потрапив в життєво важливу артерію і голова сім'ї просто стік кров'ю. По приїзду лікарі констатували смерть і повідомили до міліції", - розповіла Юлія Сінчак із прес-служби МВС Київської області.

За даним фактом бориспільська міліція порушила кримінальну справу за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Пасинок затриманий і знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. У скоєному він зізнався. На хлопця очікує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Зараз ви читаєте новину «На Київщині хлопець зарізав вітчима, який багато років знущався з сім'ї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути