середа, 09 листопада 2011 09:21

Житель Дніпропетровщини вирішив зарізати першого ліпшого міліціонера

Житель Дніпропетровщини вирішив зарізати першого ліпшого міліціонера

У понеділок, 7 листопада, ввечері співробітник міліції, який чергував у Синельниківському райвідділі, помітив, що біля входу в будівлю довгий час стоїть невідомий чоловік. Про це повідомили в прес-службі МВС у Дніпропетровській області

Правоохоронець вийшов на вулицю, щоб дізнатися, в чому справа. У цей момент незнайомець вихопив ніж і двічі вдарив ним міліціонера. Співробітник РВВС спробував ухилитися від злочинця і в результаті отримав глибокі ножові поранення обох рук. Коли міліціонер впав, нападник ударив його ногою по голові, забрав табельну зброю і кинувся тікати.

На шум боротьби з будівлі райвідділу вибіг ще один міліціонер. Разом з пораненим він кинувся наздоганяти грабіжника. У свою чергу зловмисник почав відстрілюватися з викраденого пістолета Макарова. Співробітники міліції відкрили у відповідь вогонь. На відстані близько 250 метрів від райвідділу нападника наздогнали дві кулі - вони поцілили в плече і праве стегно. Після затримання зловмисник був госпіталізований до Синельниківської районної лікарні. Постраждалий міліціонер також госпіталізований зі струсом головного мозку та різаними ранами рук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роман Ільченко з подругою вбили двох першокурсниць

Під час допиту підозрюваний зізнався, то прийшов до райвідділу, щоб ... вбити першого ліпшого міліціонера, однак причину своєї агресії не пояснив.

В даний час медики проводять психіатричну експертизу затриманого. Є інформація, що він перебуває на обліку у психіатра.

Синельниківським райвідділом міліції порушено кримінальну справу за статтею 345, частина 2 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронних органів) і 115, частина 1 (Замах на вбивство) КК України.

Зараз ви читаєте новину «Житель Дніпропетровщини вирішив зарізати першого ліпшого міліціонера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути