четвер, 10 листопада 2011 09:39

На Київщині колишній в'язень зарізав знайомого через "поняття"

На Київщині колишній в'язень зарізав знайомого через "поняття"

Два ножових поранення в шию і три – в голову. Такий вердикт виніс своєму знайомому колишній засуджений в Васильківському районі столичної області. Впевнившись, що 51-річний чоловік помер, зловмисник пішов зізнаватися в міліцію. Про це повідомили у прес-службі МВС у Київській області.

"Там, в сараї, труп... Це я його вбив ", - спокійно розповідав правоохоронцям місцевий житель з чималим тюремним стажем.

Раніше 44-річний чоловік неодноразово відбував покарання за навмисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, а шляхом нескладних підрахунків з'ясувалося, що загалом він пробув за гратами половину свого життя.

"Ми сиділи, випивали. Коли справа дійшла, щоб поговорити "по поняттях", він почав мене дурити, бо насправді на цьому нічого не знається. Тоді я взяв у руки ніж...", - розповів чоловік.

Коли правоохоронці прибули на місце скоєння злочину, факт вбивства, на жаль, підтвердився. Також було з'ясовано і особу потерпілого. Ним виявився місцевий житель з не зовсім позитивною характеристикою.

Наразі міліція Васильківського району порушила кримінальну справу за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Знаряддя злочину вилучено та направлено на експертизу. Затриманий знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. На нього чекає чергове покарання – від семи до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «На Київщині колишній в'язень зарізав знайомого через "поняття"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути