пʼятниця, 11 листопада 2011 10:48

У Маріуполі жінку побили, роздягли і викинули з третього поверху

У Маріуполі жінку побили, роздягли і викинули з третього поверху

Маріупольські міліціонери затримали підозрюваних у цинічному вбивстві жінки, труп якої виявили на початку листопада місцеві жителі будинку по вул. 50 років СРСР. Одним із зловмисників виявився 29-річний житель Запоріжжя, другим - 34-річний маріуполець.

На початку листопада до чергової частини Жовтневого РВ надійшло повідомлення від місцевого жителя, який розповів, що біля його будинку, на вулиці, лежить труп оголеної жінки. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Початковим оглядом тіла у потерпілої були виявлені сліди насильницької смерті. На вигляд їй 30-40 років, худорлявої статури, середнього зросту. Поруч з тілом правоохоронці знайшли одяг - джинси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Одесі невідомі убили жінку та вагітну доньку у власній квартирі

У той же день правоохоронці встановили місцезнаходження зловмисників. Ті намагалися втекти, однак реалізувати свої плани їм завадили оперативні співробітники.

За словами затриманих, вони познайомилися з дівчиною, разом організували хмільну вечірку на квартирі одного з фігурантів. Під час розпиття спиртного раптово виник конфлікт, внаслідок якого "кавалери" побили свою гостю і викинули її з балкона третього поверху.

За даним фактом порушено кримінальну справу за ст. 115 КК України (умисне вбивство), затриманим загрожує до 15 років позбавлення волі. Вони поміщені в ізолятор тимчасового утримання.

Особа жертви досі не встановлена.

Зараз ви читаєте новину «У Маріуполі жінку побили, роздягли і викинули з третього поверху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути