Ексклюзиви
вівторок, 06 грудня 2011 11:01

На Київщині чоловіка вбили молотком і закопали в льосі

На Київщині чоловіка вбили молотком і закопали в льосі

В одному із сіл Сквирського району, що на Київщині, чоловік та жінка забили до смерті свого товариша, а тіло закопали у льосі. Причиною сварки знайомих стала господарка. Про це повідомили у прес-службі МВС у Київській області.

"Того дня 27-річний житель села Шамраївка заїхав в гості до давніх знайомих Тетяни та Миколи. В селі Руда співмешканці наймали будинок. Гостя пара зустріла привітно – з хлібом-сіллю та горілкою. Спочатку все було добре – спілкувалися, щось згадували. Та коли оковита вдарила в голову, молодик став відверто чіплятися до хазяйки. Побачивши, що господарю такі маніпуляції вкрай не до вподоби, жінка схопилася за молоток. Спочатку била вона, потім співмешканець. Залишивши непритомного гостя на підлозі, господарі спокійно пішли спати", - розповіла Юлія Сінчак з прес-служби МВС у Київській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харків'янин убив приятеля, щоб забрати його квартиру

Вранці вже тверезі вони зрозуміли, що накоїли, і вирішили приховати сліди злочину. Парочка вирила в льосі яму. Туди і перетягли бездиханне тіло та засипали землею.

За даним фактом міліція порушила кримінальну справу за ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Знаряддя злочину та інші речові докази з місця події правоохоронці вилучили. Чоловік та жінка наразі знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання.

У скоєному вони зізналися. Співмешканцям загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «На Київщині чоловіка вбили молотком і закопали в льосі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути