Ексклюзиви
понеділок, 05 грудня 2011 08:27

У справі вбивства фотокора Розвадовського затримали ще 3-х осіб

У справі вбивства фотокора Розвадовського затримали ще 3-х осіб

Співробітники київської міліції затримали ще трьох молодих людей, причетних до вбивства фотокореспондента газети "2000" Віталія Розвадовського

За даними управління зв'язків з громадськістю ГУ МВС України в Києві, встановлено, що напад на Розвадовського було скоєно 17-річним підозрюваним, про якого повідомлялося раніше, з корисливою метою заволодіння грошима, пише ЛігаБізнесІнформ.

На даний момент достеменно встановлено, що напередодні фотокореспондент передав цій молодій людині 20 тис.грн. в якості передоплати для покупки декількох iPhone за ціною, нижче ринкової

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вбивцю київського журналіста вже впіймали

"В день вбивства цей молодий чоловік заманив потерпілого в будинок під приводом передачі iPhone, щоб напевно зробити задумане (йдеться про неповернення передоплати). Підозрюваний запросив трьох знайомих, які займалися бойовим самбо", - розповіли в главку.

За легендою підозрюваного, ці троє людей повинні були напасти на нього і Розвадовського. Таким чином, підозрюваний хотів забезпечити собі алібі. Але під час нападу все сталося не так, як він задумував. Фотокореспондент став тікати з 11-го до 2-го поверху, де й сталося вбивство.

"Те, що удари ножем завдавав 17-річний хлопець, підтверджують докази і його свідчення. Ступінь провини трьох затриманих встановлюється, вони дають свідчення", - підкреслили в главку.

У міліції припустили, що ці троє людей дали свою згоду на участь у злочині за грошову винагороду. У главку також зазначили, що поки однозначно не підтверджено, чи була у них мета вбити Розвадовського.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що пізно ввечері 28-го листопада в Києві був убитий фотокореспондент газети "2000". Він отримав численні колото-різані поранення голови і шиї в результаті сутички на сходах. Журналіст був доставлений в лікарню "швидкої допомоги", де помер від втрати крові.

Зараз ви читаєте новину «У справі вбивства фотокора Розвадовського затримали ще 3-х осіб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути