вівторок, 04 червня 2013 14:24

На Кіровоградщині 140-тонний "БелАЗ" розчавив позашляховик разом з людьми

На Кіровоградщині 140-тонний "БелАЗ" розчавив позашляховик разом з людьми
Фото: avtointeres.ru

Сьогодні в селищі Петрове Кіровоградської області ховають 56-річну Ольгу Столій. 2 червня о 12.20 вона загинула у кар'єрі №3 "Південно-гірнозбагачувального комбінату". Жінка сиділа в "УАЗі", на якого під час маневру наїхав "БелАЗ". Окрім неї в машині перебувало ще двоє людей. Водій, 1954 року, помер на місці. Інший чоловік з численними травмами доставлений в лікарню.

"Це була неділя і ми з чоловіком були на дачі, - розповіла невістка Ольги Столій 32-річна Людмила. – Мати була на роботі. Вона працювала в кар'єрі, я не знаю, як правильно посада називається, робила забір руди. До нас подзвонив рідний дядько чоловіка. Сказав, щоб подзвонили до матері, бо в кар'єрі щось трапилося.  Олег набрав на її мобільний, але вона не відповідала. А потім нам повідомили, щоб поїхали в лікарню. Ми мерщій туди, але там сказали, що вона померла. Вона мріяла, що незабаром вийде на пенсію. Дуже любила свого онука - нашого сина. Ми йому й не говоримо, що бабусі вже немає. Кажемо, що лежить у лікарні. Про тих двох чоловіків мені нічого не відомо. Лише те, що водій, який теж загинув, сам з Кривого Рогу. А інший чоловік залишився живим, бо встиг вискочити з машини".
"УАЗ" придавило так, що загиблих витягували працівники Криворізького спеціального воєнізованого гірничорятувального загону. Було залучено 15 рятувальників і дві машини. Роботи було закінчено о 17.00.

Підприємство "Південно-гірнозбагачувальний комбінат" є приватним. "Це закрита зона. Працівників возять і з нашої області, і з Кривого Рогу. Люди розповідають, що водій "БелАза" став для розгрузки й не почув як неподалік зупинився "УАЗ" із їхніми працівниками. Він не міг бачити, адже висота сягає триповерхового будинку. Якщо біля колеса "БелАЗа" поставити високу людину, то голова буде напроти середини колеса. А вага "БелАЗа" становить 140 тонн. То можна уявити, що від того "Уазика" залишилося", - розповідає місцевий пенсіонер Іван Васильович.

Зараз ви читаєте новину «На Кіровоградщині 140-тонний "БелАЗ" розчавив позашляховик разом з людьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути