понеділок, 27 серпня 2012 11:30

На Київщині дитину роздавило уламками бетону

На Київщині дитину роздавило уламками бетону
Уламками розбитого кільця хлопчика, що знаходився всередині кільця, було травмовано. Фото: ua.all.biz

На Київщині прокуратура проводить перевірку за фактом смерті малолітнього хлопчика, який загинув в результаті нещасного випадку.

Як повідомляється, до чергової частини Сквирського РВ ГУ МВС України в Київській області надійшло повідомлення фельдшера станції швидкої медичної допомоги Сквирської лікарні про те, що в с. Руда поблизу школи травмовано дитину, пишет ТСН.

Правоохоронцям вдалося встановити, що троє малолітніх хлопців (віком від 7 до 11 років) грались поблизу складених неподалік від подвір'я школи 2-х бетонних кілець, призначених для влаштування водопровідного люку. Хлопчаки стрибали, бігали та перекочували кільця з місця на місце. Під час цього кільця кілька разів зіштовхувались. Чергове зіштовхування було настільки сильним, що одне із кілець розкололося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донеччині у прірву впала машина, загинула дівчина

Уламками розбитого кільця хлопчика, що знаходився всередині кільця, було травмовано. Внаслідок отриманих травм дитина померла на місці.

Наразі за фактом смерті хлопчика та за фактом порушення вимог законодавства про охорону праці прокуратурою Сквирського району проводиться перевірка.

Зараз ви читаєте новину «На Київщині дитину роздавило уламками бетону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути