понеділок, 21 листопада 2011 15:40

Мешканця Полтавщини у льосі завалило буряками

Мешканця Полтавщини у льосі завалило буряками

18 листопада в селі Колотії на Полтавщині 71-річний Іван Полянський помер у своєму льосі. Його завалило буряками, з-під яких він не зміг вибратися

"Стався нещасний випадок. Коли чоловік був у підвалі, конструкція з буряками обвалилася на нього. Дідуся так привалило, що в нього, очевидно, не вистачило сил піднятися", - розповів Юрій Сулаєв з Полтавської обласної міліції.

Іван Васильович з дружиною того дня пішли поратися по господарству на сусіднє дворище. Жінка допомогла і пішла додому. Чоловік залишився дати їсти коровам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мешканку Миколаєва загризли бездомні собаки

"Вся скотина в діда була на іншому дворі. Там він раніше жив з першою дружиною. Годував корів кормовими буряками, от і поліз в льох набрати. Як там воно сталося, хтозна, ті буряки повалилися прямо на нього. Лікарі написали, що смерть була миттєвою", - прокоментувала Ольга Полянська, односельчанка.

Односельці якийсь час не могли знайти пенсіонера. Шукали на подвір'ї, в сараї, ходили по сусідах. Лише згодом зазирнули в погріб.

"Ніхто не думав, що 71-річний чоловік зустріне таку смерть. Він все життя пропрацював на полі. Тридцять років віддав колгоспу, їздив на тракторі", - поділилася сусідка.

Зараз ви читаєте новину «Мешканця Полтавщини у льосі завалило буряками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути