середа, 16 листопада 2011 16:20

На Поліссі розстріляли голову місцевих мисливців

На Поліссі розстріляли голову місцевих мисливців

Сьогодні у сільський церкві Морочного у Зарічненському районі Рівненщини відспівують 42-річного Володимира Нестерука. Чоловіка знайшли учора 15 листопада на дорозі з простреленим серцем та легенями. Хто напав на нього – невідомо.

Володимир Нестерук очолював районне товариство мисливців та рибалок. У вівторок вранці він об'їжджав свою територію за Зарічним. Близько о 10.45 він почув постріли і гавкіт – подумав, що це полюють браконьєри з собаками. Перш ніж рушити за ними, зателефонував іншому єгерю та міліціонерам на випадок, якщо буде потрібна підмога. Більше на зв'язок він не виходив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На зйомках фільму зі Сталлоне і Шварценеггером загинув каскадер

"Його помітили на автодорозі неподалік райцентру. Чоловік лежав біля автомобіля "ВАЗ". У машині знайшли рушницю: курок був спущений, а у стволі не було патрону", - каже начальник обласного управління міліції Василь Лазутко. – "В першу чергу перевіряється версія нещасного випадку, самострілу - внаслідок необережного поводження зі зброєю. Також шукаємо очевидців, які бачили чи чули про цю пригоду. Речові докази з місця події вилучили і передали на експертизу."

Володимир Нестерук помер на місці від поранень. Його рушниця й справді висіла на важелі коробки передач – є версія, що чоловік нібито потягнув до себе зброю, а та зачепилася і вистрелила у нього. Однак односельчани з Морочного та колеги-мисливці не вірять, що він випадково застрелився, бо був професіоналом. Кажуть, у справі багато загадкового і треба спершу знайти втікачів-браконьєрів.

Міліція уже порушила кримінальну справу за фактом навмисного вбивства.

Володимир Нестерук був одружений та виховував у Зарічному сина. Його поховають у Морочному, де він народився і провів дитинство.

Зараз ви читаєте новину «На Поліссі розстріляли голову місцевих мисливців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути