пʼятниця, 28 жовтня 2011 18:46

На зйомках фільму зі Сталлоне і Шварценеггером загинув каскадер

На зйомках фільму зі Сталлоне і Шварценеггером загинув каскадер

У Болгарії на зйомках голлівудського бойовика "Нестримні-2" загинув каскадер. Трагедія сталася в четвер увечері на водосховищі Огнянова неподалік від міста Елін Пелін.

Нещасний випадок стався, коли надувний човен з двома каскадерами був підірваний піротехніками сценічним вибухом, в результаті якого один загинув, а інший у важкому стані з численними травмами доставлений до лікарні.

У зйомках картини в Болгарії беруть участь усі голлівудські супергерої бойовиків 90-х років минулого століття: Сильвестр Сталлоне, Дольф Лундгрен, Жан-Клод Ван Дамм, Арнольд Шварценеггер, Чак Норріс і Джейсон Стетхем.

Зйомки фільму проходять на столичній кіностудії Нью Бояна, а також у Пловдиві, Банско, Ловечі та інших містах.

Бюджет фільму складе 100 млн доларів. Світова прем'єра призначена на 17 серпня 2012 року.

Крім Болгарії, зйомки пройдуть у Франції, Росії та Китаї. Оскільки середній вік акторів перевищує 55 років, багато трюків за них виконають дублери.

Сюжет картини розгортається у вигаданому місті в одній з країн Південно-Східної Азії, де головні герої мстять за смерть свого друга і намагаються звільнити місцеве населення від тоталітарного режиму.

Зараз ви читаєте новину «На зйомках фільму зі Сталлоне і Шварценеггером загинув каскадер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути