середа, 16 березня 2011 08:21

На Харківщині вчитель гімназії намагався задушити учня

На Харківщині вчитель гімназії намагався задушити учня

На Харківщині учень сільської гімназії та його мати звинуватили вчителя в побитті дитини. За їх словами, викладач математики та фізики душив восьмикласника. Педагог наразі відмовчується.

Як говорить сам хлопець, він наляканий й досі. Учень попросив принаймні не називати його прізвища. Розповідає, що посварився з однокласником, а вчитель сприйняв лайку на свою адресу - завів хлопця до порожнього класу, де й накинувся на нього з кулаками.

Вчитель відпустив школяра лише коли інші учні відчинили двері класу. Хлопець подзвонив у міліцію і в шоковому стані прибіг додому. За словами матері школяра, близько 15 хвилин він взагалі не міг розмовляти, а а шиї хлопця було видно синці та відбитки пальців

Жінка звернулася до міліції. Натомість у школі скандал поки що ніяк не коментують. Учителя математики, якого звинувачують у побитті дитини, на робочому місці немає, директора теж, а заступникові директора, коли приїхали журналісти, стало зле.

Правоохоронці проводять розслідування, і за кілька днів обіцяють ухвалити рішення, чи порушувати за фактом шкільного інциденту кримінальну справу.

Зараз ви читаєте новину «На Харківщині вчитель гімназії намагався задушити учня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути