субота, 21 березня 2009 12:01

Батько учня побив 60-літню вчительку залізною трубою

Батько учня побив 60-літню вчительку залізною трубою

Батько одного з учнів Павлоградської середньої школи жорстоко побив завуча школи залізною трубою.

Чоловік не став з"ясовувати, з ким у сина виник конфлікт, а просто увірвався до вчительської і накинувся на 60-літню завучку, яка потрапила "під гарячу руку".

Потерпіла вчителька зараз у лікарні. Травми не тяжкі, проте нервовий зрив і емоційний шок. Розмовляти будь з ким відмовляється, навіть лікарям заборонила розповідати про неї.

У школі й досі не можуть оговтатися від шоку. Першою крики завуча про допомогу почула прибиральниця Валентина Завальнюк. Жінка побачила, як потерпіла кричала і закривалася руками.

Зрозумівши, що самотужки з нападником не впоратися, жінка покликала фізрука, який скрутив озвірілого чоловіка. Потерпілій, яка лежала в калюжі крові, допомогли піднятися, викликали "швидку".

Що саме спричинило вибух батьківської агресії, у школі пояснити не можуть. Син чоловіка вчиться у восьмому класі, встигає по всіх предметах, з однолітками не конфліктує.

Затриманого звинувачують у злісному хуліганстві, проти нього порушили кримінальну справу. Металеву трубу, якою він бив учительку, вилучили. Нею виявилася ніжка від стільця.

Правоохоронці стверджують, що потерпілий плутається у свідченнях. "То говорить, що там побори були, то про конфлікт якийсь торочить, а потім стверджує, що його сина начебто через інтернет кудись продали", - розповіла заступник керівника слідчого відділу Вікторія Суктаєва.

Правоохоронці підозрюють, що в чоловіка не все гаразд із психікою. Це перевірить призначена судом медико-психіатрична експертиза. Якщо чоловіка визнають осудним, то він може потрапити за ґрати на 3 роки. Тим часом, у школі з інциденту зробили висновки. Тепер батькам туди зась.

Після інциденту батьків до школи не пускають. З квітня у школі з"являться справжні охоронці, які коштуватимуть батькам чотири гривні на місяць. А дітей батькам "видаватимуть" тільки після перевірки паспорта.

За матеріалом ТСН
Зараз ви читаєте новину «Батько учня побив 60-літню вчительку залізною трубою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути