пʼятниця, 21 вересня 2012 12:38

На Харківщині психічнохвора різала перехожим обличчя

На Харківщині психічнохвора різала перехожим обличчя
Саме психологічний розлад штовхнув того вечора жінку на шлях порушення закону. Фото: dni.ru

До Харківського РВ (з обслуговування Харківського району та м. Люботин) ГУМВС України в Харківській області надійшло повідомлення з Мереф'янської центральної районної лікарні про те, що до закладу звернулися за медичною домомогою чотири мешканці міста Мерефи, які мали колото-різані рани обличчя. Про це пише УНН.

На місце події та до лікарні негайно виїхала слідчо-оперативна группа на чолі з керівництвом райвідділу. Було проведено детальний огляд місця події.

На запитання правоохоронців щодо обставин отримання травм постраждалі відповіли, що на вулиці Дніпропетровській несподівано на них накинулась незнайома жінка з ножем. Усі події відбувались так швидко, що вони навіть не змогли вчасно захиститися від гострого леза.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Луганщині психічнохворий відрізав чоловікові геніталії

У ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітниками Харківського райвідділу міліції було затримано 39-річну місцеву жінку, яка обґрунтовано підозрюється у вчиненні нападу.

Під час слідчих дій співробітники міліції встановили, що ця місцева мешканка перебуває на обліку у Харківському обласному психоневрологічному диспансері.

Як з'ясувалося, саме психологічний розлад штовхнув того вечора жінку на шлях порушення закону. Озброївшись кухонним ножем, вона вийшла на вулицю та почала нападати на громадян.

Наразі жінка заарештована, речові докази вилучені. Слідчим відділом Харківського РВ порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 15, ч. 2 п. 1 ст. 115 (замах на умисне вбивство двох або більше осіб) Кримінального кодексу України.

Триває слідство.

Зараз ви читаєте новину «На Харківщині психічнохвора різала перехожим обличчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути